Betonggolvet på jobbet har blivit vackert!

Fint på jobbet!
Fint på jobbet!
Ni som känner mig vet att jag jobbar som truckförare till vardags, och det betyder mycket arbete på lager, där förhållandena inte är direkt angenäma. Tills nu, faktiskt. Tidigare så har det varit en stor, stor lokal men minimala fönster på väggarna, och mängder av ljusrör i taket, vilket inte direkt har gjort det till en harmonisk miljö att jobba i. Betonggolvet som vi jobbade på var dessutom gropigt och mörkt, så inte bara mullrade det en massa, golvet käkade dessutom ljus som om det inte fanns någon morgondag. Men det har blivit helt förändrat nu, tack vare bra beslut från ledningen och hjälp från Ocab.

Det som gjorde hela grejen var nämligen Ocab’s OFS-betongslitning för polerad betong. Det innebär helt enkelt att betonggolvet får sig en rejäl omgång utav deras högteknologiska verktyg. Dessa verktyg är utrustande med diamant, så att det är bra grejer råder inga tvivel om. Efter att de kör den omgången så lägger de på en polering på betongen, som blir alldeles strålande vacker!

Det som är så bra med det här är att alla ojämnheter i betongen nu har försvunnit, det har blivit en skyddande, polerad yta som dessutom reflekterar allt ljus. Det har gjort lokalerna ljusare och samtidigt så har det gjort att det är mindre bullrigt att jobba i trucken. Att glida fram över släta golv med trucken är helt enkelt en underbar upplevelse! Så om ni också kämpar med ett betonggolv på jobbet som är i riktigt dåligt skick, ta upp det på ert nästa möte och lämna förslag om Ocab’s lösning. Det är knappast så att det skulle avfärdas på en gång, skulle jag tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *