Köpa grejer från bandet!

Som ett äkta fan av bandet så betyder det också att man behöver ha den utrustning som krävs för att man helt rätt och riktigt ska kunna representera bandet ute i världen. Det är många som väljer att ta t-shirtvägen, men det börjar bli allt mer vanligt att det är vanliga tygpåsar som används som merchandise, vilket verkligen uppskattas av mig, för det ger mig inte bara fler sätt att uttrycka mitt intresse, det gör också att själva grejerna blir användbara att bära grejer i. Ett intresse och en nytta förenas alltså i samma sak, vilket jag verkligen tycker om!

Det går att köpa olika saker från Bondage Fairies, och de säljer bland annat tygpåsar och tröjor. Det går dessutom att köpa olika knappar att sätta på jackor, eller också så kan man köpa CD-skivorna. Men det är verkligen inte det enklaste i världen att köpa, eftersom att bandets saker inte finns på de större kedjorna på nätet, utan det gäller att verkligen vet var någonstans man ska leta för att få möjligheten till att beställa. Det senaste sättet som jag har sett att det går att handla från dem är via den här sidan; http://audiolith.net/en/shop/bondage-fairies

Det är några få utvalda som finns representerade på den här sidan och Bondage Fairies är ett av de banden. Den är baserad på tyska, men det går att få på engelska om man så vill för att underlätta förståelsen. Med andra ord så har du en direktväg in till deras saker nu, så spana in om det är något som intresserar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *