Köpa och sälja saker

Det lättaste sättet att tjäna på affärer man gör är helt enkelt att titta på alla dess köp och sälj-sidorna som finns på nätet. Det är många gånger så att det är betydligt bättre priser när man köper något som redan har använts av någon, samtidigt som man har möjlighet att förhandla om priset. Så är det definitivt inte när det gäller nya grejer, då är det istället så att det ofta är överpriser för att återförsäljarna ska kunna tjäna pengar på det. När det istället säljs privat så kan det handla om snabba puckar, därför är det lättare att sälja, och köpa, där. Här är mina tre favoritsidor när det kommer till den kategorin.

Blocket.se
Blocket är den nationella sidan för oss svenskar, där vi jagar rätt på sådant som vi är i behov av. Det är annonser av alla dess slag, och allt eftersom att intresset ökat för Blocket så har de också tagit in en del andra kategorier, så som Bostad och Jobb. Med andra ord så går det att hitta precis allt det man behöver på Blocket, och det är både privatpersoner och företag som lägger upp annonser där. Så det gäller att vara på tårna för att slå till, och det gäller att vara redo på köpare direkt om man lägger ut något där.

Tradera.se
Tradera är lite av en tävling mellan människor, där det gäller att vara den som lägger det högsta budet innan dess att tiden för annonsen går ut. Det är ett spännande sätt att köpa saker och ting på, men speciellt spännande är det för den som står som säljare, som tålmodigt får vänta på att buden förhoppningsvis regnar in på annonsen eller annonserna som man har lagt ut på Tradera. Här går det verkligen att göra riktiga fynd om det är en annons som inte blivit så uppmärksammad!

Citiboard.se
Citiboard är precis som Blocket en sida där du lägger upp annonser och sätter ett visst bud på det. Här är det också möjligt för den som letar efter saker att lägga ut en efterlysning, och förhoppningsvis hitta rätt säljare på det sättet. Jag gillar sidan eftersom att den blandar och ger, allt från det minsta lilla till riktigt stora grejer, och det känns lite som att det är många människor med specialintressen som använder sig av sidan. Med andra ord finns det mycket gott att hitta för vem som helst på Citiboard!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *