Nya möbler!

Jag handlar inte inredning speciellt ofta. Det är helt olikt mig att sitta och spana på en möbelsida på nätet och klicka hem en stor beställning innehållande både soffa, soffbord och säng. Men det var faktiskt precis det jag gjorde strax innan jul. Jag fick något slags ryck och kände att jag verkligen behövde förnya hemmet lite, så jag googlade runt och hamnade på en sida som heter Trademax. Priserna var så bra där att jag helt enkelt inte kunde låta bli att stoppa lite saker i varukorgen. Dessutom hade de väldigt bra villkor, som till exempel gratis hemleverans. Bara en sådan sak. Och så hade de erbjudandet köp möblerna nu och betala i januari.

Soffan som jag har köpt är av den här modellen:

Otroligt bekväm och jag älskar divanen. Det är så härligt att kunna breda ut sig ordentligt åt alla håll. Man kan liksom sitt-ligga i soffan och det är precis det jag vill göra. Förut var jag tvungen att ha benen på soffbordet med en kudde under, och jag förstår inte varför jag inte insåg tidigare att det var en divansoffa jag behövde. Den är helt perfekt för mig. Och snygg är den ju också, mycket snyggare än min gamla soffa. Man märker verkligen hur mycket det gör för inredningen när man får nya saker. Annars är det lätt att bli lite hemmablind, speciellt när man inte är så intresserad av inredning.

Sängen heter Hilton Lyx, och det säger väl allt egentligen. Så här ser den ut.

En härlig dubbelsäng med sänggavel och nackkuddar, precis lika lyxig som namnet antyder. Nu tror jag i och för sig att sängarna i Hiltons lyxsviter är ännu lyxigare, men den här är definitivt lyx för mig och en stor förbättring mot min gamla säng. Jag märker till och med att jag sover bättre i den här sängen. Jag vaknar mer utsövd och jag känner mig aldrig stel när jag vaknar. Det har förmodligen mycket att göra med att själva sängen är mer ergonomisk, men jag tror också att det har en del att göra med själva upplevelsen. Jag känner liksom hur mysigt det är att gå och lägga sig och jag tror att det tillför väldigt mycket till sömnen.

Soffbordet är detta, helt enkelt för att jag tyckte att det var snyggt. Jag vill ha det lite enkelt så där. Inte så mycket detaljer och krusiduller utan rena och raka linjer, och jag tror väl knappast att det går att få så mycket renare och rakare linjer än det här soffbordet. Det är väldigt snyggt till soffan också. Jag är verkligen hur nöjd som helst med mina nya möbler och jag är glad att jag bestämde mig för att slå till. Ibland behöver man lite nytt i sitt liv och jag känner hur hela mitt hem har fått en mer positiv energi. Det känns mycket mer hemtrevligt och jag mår bra och får mer energi av att vistas i mitt hem nu. Helt klart en av mina bättre idéer på sistone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *