Om min blogg

Det här är en blogg om ett band som kanske är obekant för de flesta av er. Bandet heter Bondage Fairies och kommer från Stockholm, men har de senaste åren turnerat hårt över världen, där de gjort stopp både i Tyskland och Ryssland, för att återvända hem igen till Stockholm för lite nöje, spelningar och allmänt jävlar anamma.

Jag som skriver på den här bloggen heter Jonas och jag har varit ett stort fan av detta underbara band sedan jag upptäckte plattan som de släppte 2006 – What you didn’t know when you hired me. Det har varit lite tyst om bandet i fråga, och om man ska döma av deras Facebook så har det inte hänt speciellt mycket på ett tag. Det är bara att hoppas på att de dyker upp igen på något sätt, för musiken som de gör är i vilket fall bland det bästa jag någonsin har hört.

Det här kommer helt enkelt att bli en blogg som handlar om det som bandet har gjort nu sedan jag upptäckte dem och min relation till dem. Den har ju trots allt varit långvarig, snart tio år, och jag kan inte riktigt släppa dem som ett av mina främsta. Deras minne måste leva vidare, och vem bättre än jag, ett troget fan, har nog med vetskap och tyngd att skriva om dem? Nej, ingen skulle jag vilja påstå, om inte de själva såklart.

Det kommer med andra ord att bli mycket skrivet om Bondage Fairies, men det kommer också att berättas om mig, Jonas. Det här är ju trots allt en blogg som jag styr och ställer över själv, så jag kan fylla den med precis det innehåll jag vill. Därför kommer det också bli en hel del inlägg som handlar om mig. Hoppas ni kommer tycka om mig, och framför allt: Bondage Fairies!