Otippat mail som ledde till pranking

Nu måste jag ju förbereda er på att det här blogginlägget är sjukt otippat, så att ni är förberedda på det. Men visst, det var väl kanske väntat med tanke på namnet vi har valt på bandet – men vi har faktiskt blivit tillfrågade om vi arbetar med konsulting inom sex, ha ha.
Världens mest otippade mail
Häromdagen så kollade vi inkorgen eftersom det ändå händer att vi får mail från fans och arrangörer och sådär. Men den här gången fanns ett mail som vi nog inte hade kunnat förvänta oss. Det var ett par från Helsingborg som skrev att dom höll på med bondage men att de ville lära sig lite mer om dessa sexlekar. De hade googlat lite efter konsulttjänster inom bondage och hamnat på vår sida av någon (oförklarlig!) anledning.
Vi testade självklart vad de hade sökt på ute på Google och provade att söka på bondage, men vi hamnade istället på en sajt som hette morethanlove som sålde leksaker inom bondage och roleplay och liknande. Läs mer på www.morethanlove.se. Vi kom därför på en idé om att vi skulle köpa hem lite leksaker och skicka till det här paret ”som tack för mailet” tillsammans med en guide på olika lekar de kunde testa på i sängen. Vad tror ni reaktionen kommer att bli? Ha ha!
Annat kul är ju självklart GIGEN!
Förutom att pyssla med pranks så är vi faktiskt seriösa också. Inför hösten är vi bokade på ett par gig runtom i de närmaste kommunerna här, men vi har faktiskt också fått ett gig i Uddevalla (av alla tänkbara ställen!). Det blir troligen i December, men det var inte helt spikat ännu – så vi återkommer mer exakt med datumen för allt. Men följ oss på Facebook eftersom vi är bättre på att uppdatera där än vad vi är här.

guitar
Time to play the guitar!!

I dagsläget lutar det åt att vi kommer att spela på ungefär 8 olika ställen nu innan årsskiftet, så vi har en hel del repning framför oss också. Blir faktiskt inte så mycket mer av dagarna än att jobba, repa, äta och sova just nu – men det är det livet vi har valt. Music is everything!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *