Välkommen till bloggen

Varmt välkomna ska ni vara till en blogg som har en enda sak för ögonen – Bondage Fairies! Ett band från Stockholm som har ganska rejält med internationell erfarenhet, inte minst med tanke på att de har varit ute och farit massa i Europa och hållit spelningar för väldigt många människor. Det har gjort att detta svenska band har byggt upp en riktigt stor fanskara, och den blir mer och mer trogen kring bandet i fråga, även om det är så att Bondage Fairies långa perioder är tämligen anonyma.

Det är lite av den anledningen som jag väljer att starta den här bloggen, eftersom att det har varit ganska tyst kring bandet den senaste tiden. Jag är en av dem som tror att bandet kommer att göra en comeback av gigantiska proportioner, och det senaste spåret som man kan hitta av dem är på Facebook, när de ganska nyligen var på någon sorts turné i Ukraina och Vitryssland. De är dessutom ganska flitiga på att använda sig av Instagram, så där kan man också följa deras upptåg.

Eller så vänder ni er helt enkelt till den här bloggen! Jag kommer att hålla ett hököga på allt det som händer och sker kring bandet, och ge er all den information som ni kan tänkas behöva. Även om mycket kommer att handla om mitt favoritband så kommer också bloggen att handla om mig själv, där jag skriver lite om vad som händer i mitt liv, mina tankegångar om saker och ting och lite annat smått och gott! Håll till godo och varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *